19 elokuuta 2017

Sammyn serti 19.8.2017

Serti se on, vaikka ruusukkeessa ei sitä luekaan -) Sammylle SERT Hukka-Putken kisoista 19.8.2017 on siis ensimmäinen, ohjaajalle agilityn kilpauralla 27. 

Rhea kisasi kakkosluokassa yhden startin, jossa oli hyvät tsäänssit vaikka mihin (ainakin siihen viimeiseen luokanvaihtoon oikeuttavaan), mutta ohjaaja teki virheen ja tulos painui hylätyn puolelle. 

Sammylla alkaa olla paketti kasassa ja vaikka molemmista kakkosluokan starteista tuli hyl. olen koiran suoritukseen erittäin tyytyväinen, koska noidenkin starttien virheet menevät ohjaajan kontolle.

Sammy aloitti kilpauransa 25.5. melko lailla heti puolentoista vuoden iässä. Yhden viikonlopun aikana suoritimme silloin tasontarkistuksen ja hankimme kilpauran ensimmäisenä päivänä kaksi luva-tulosta, mutta vaivihkaa viikonlopun aikana niin keinu, pujottelu kuin puomikin hieman "hajosivat", joten pidimme kaksi kuukautta treenitaukoa ja moni asia loksahti kohdalleen. 


Tuomariharjoittelija Riikka Kankaisella oli mukavan haastavat kiemurat -mii laik!. Oli muuten Sammyn lyhyellä kisauralla kolmannen tuomariharjoittelijan päivä. 
Kuva: Juha Saastamoinen
Kuva: Juha Saastamoinen
Kuva: Juha Saastamoinen


Video: Ella Pakarinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti